• Treadplate board

Jep, så blev jeg færdig med det nye board. Jeg har, som nogen ved, leget lidt med noget rack værk, men almindelige pedaler er altså bare mere mig. Det andet går der for meget computer i. Nå, men det betyder jo at jeg er nødt til at have min channelswitcher til min Marshall 6100, samt min delay og chorus et sted, så jeg besluttede at bygge mig et nyt board. Nu er dette board til mit rockjam Volt, så jeg synes også at det godt måtte være lidt liret visuelt. Here goes:

Selve basen til boardet, 10 mm birketræs krydsfiner – giver det hele lidt styrke:

Her er treadplate aluminiumen savet ud, det er 3 mm tykt på det laveste sted, men det går fint med en stiksav og metalklinge. Bemærk også de små metalhåndtag, der gør det nemt at bære og løfte ud af kassen:

Jeg besluttede mig for at jeg var træt af stikdåser, og kabler der sidder permanent på boardet, så jeg har samlet alt strømudtag med (godkendte) samlemuffer, og ført det ud igennem et powerkabel hun stik, så man bare kan smide et standard powerkabel i. Det andet er lidt risikabelt, hvis kablet går kold. Bemærk også brumfjernere, den elektromagnetiske ring som de blå og brune ledninger er viklet om:

Så blev skidtet samlet og pedalerne monteret. De er skruet fast fra undersiden af aluminiumen med samme skruer der holder bundpladen på plads. Jeg er træt af limpistoler, dårligt klæbende velcro fra 3M og alle de andre løsninger. Nu er de sgu boltet fast. Se hvor fint:

Og kassen som jeg har bygget boardet til:

Jeg går lidt og leger med tanken om at save et mønster ud i det bagerste panel (det der vender mod publikum) og sætte noget lys i, ala det man kan få til computerkabinetter. Spørgsmålet er bare om det vil give brum.

That’s it. Spørgsmål er som altid velkomne. 🙂